flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Про встановлення уніфікованих рекомендацій щодо безпечної роботи в умовах карантину в Троїцькому районному суді Луганської області

13 квітня 2021, 11:46

         13 квітня 2021 року на підставі листа Вищої ради правосуддя № 11612/0/9-21 від 08.04.2021 винесено наказ голови суду №5-ОД від 13.04.2021 «Про встановлення уніфікованих рекомендацій щодо безпечної роботи в умовах карантину в Троїцькому районному суді Луганської області».

         Вища рада правосуддя спільно із Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні) розробила уніфіковані рекомендації для всіх судів щодо безпечної роботи в умовах карантину. Документ стосується доступу до правосуддя, організації робочого процесу та протиепідемічних заходів у приміщенні та на робочому місці.

         В умовах пандемії українські суди забезпечують людям насамперед право на життя і здоров’я, а також право на захист – право на справедливий суд, яке згідно із чинним законодавством України не може бути обмежене навіть в умовах воєнного та надзвичайного стану. Поряд з цим саме працівники установ системи правосуддя значною мірою піддаються ризику зараження коронавірусною інфекцією.

 

Наказ